logo skoleni-kurzy

AKCIOVA SPOLECNOST A S.R.O. NA SKLONKU PRVNICH PETI LET UCINNOSTI KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Studium pro ped. vol.č., kt.vyk. komplex. přím. ped. činn.v zájmovém vzdělávání pedagog volného času 124 hod. # pro pedagogy a pedagogické pracovníky - AM Solvo
Cílem tohoto kurzu je získat znalosti a dovednosti v oblasti pedagogiky a psychologie, které podmiňují výkon činnosti pedagoga volného času.

^

 

 

AKCIOVA SPOLECNOST A S.R.O. NA SKLONKU PRVNICH PETI LET UCINNOSTI KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Uhlíková stopa - Výpočet uhlíkové stopy společnosti a její aplikace v praxiPodrobnosti
  • Akciová společnost pod drobnohledemPodrobnosti
  • Odpovědnost statutárních orgánů obchodních společností a péče řádného hospodářePodrobnosti
  • Odpovědnost statutárních orgánů obchodních společností a péče řádného hospodářePodrobnosti
  • Jednoduché účetnictví a závěrka pro spolky - občanská sdružení, církevní společnosti a honební společenstvaPodrobnosti


Akciová společnost a s.r.o. na sklonku prvních pěti let účinnosti ZOK
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Akciová společnost a s.r.o. na sklonku prvních pěti let účinnosti ZOK

Lektoři se zaměří zejména na následující okruhy:
* obchodní rejstřík - přímý zápis notářem – přetrvávající nejasnosti - rejstříkový přezkum platnosti usnesení valné hromady - evidence skutečných majitelů (kdo skutečný majitel, jak zjišťovat - evidovat - zapisovat?)
* společenská smlouva - stanovy - kogentnost - dispozitivita nové právní úpravy a její limity (obecně i konkrétně ve vztahu k SRO - AS – např. zakladatelské právní jednání jako spotřebitelská či adhesní smlouva se slabší stranou? neúměrné zkrácení či lichva při jeho uzavírání?) - výklad zakladatelského právního jednání a jeho specifika (teorie vůle, nebo projevu?) - přetrvávající aktuální nejasnosti týkající se povinných - dobrovolných náležitostí
* jednání za společnost - rozsah zástupčího oprávnění člena statutárního orgánu - způsob zastupování a jeho nedodržení, předpoklady a limity dodatečného schválení takového jednání - plné moci udělené členem statutárního orgánu navenek či jinému členovi (včetně výkladu k mezím přípustnosti tzv. neomezených plných mocí) - jednání bez souhlasu (vědomí) zbytku orgánu či bez zákonem předepsaného souhlasu jiného orgánu společnosti - vnitřní omezení a jejich nedodržení - zastupování v zájmové kolizi - při vnitřním obchodování - zastupování v řízení před soudem - zastupování při výkonu práv společníka (na valné hromadě, při rozhodování jediného společníka v působnosti valné hromady) - prokura - úskalí spojená s jednáním zástupce právnické osoby, která je členem statutárního orgánu - pasivní jednatelství (doručování společnosti) - přičítání vědomí - dobré - zlé víry společnosti (čí vědomí – krom osob, jež za ni jednaly - společnosti přičitatelné? stačí zlá víra jednoho z členů kolektivního orgánu?)
* orgány společnosti, jejich složení a rozhodování - valná hromada (působnost, svolání, orgány, průběh, návrhy a protinávrhy v AS – důsledky včasného nedoručení předem, zápis, protest a jeho náležitosti, rozhodování mimo zasedání – per rollam, úskalí spojená s dodatečným hlasováním v SRO, napadení platnosti usnesení u soudu, zdánlivá usnesení) - jediný společník a jeho rozhodování (kdy jediný společník a kdy „jednoosobní“ zasedání valné hromady? co akcie ve správě různých složek státu? právní jednání jediného společníka či rozhodnutí orgánu? per rollam rozhodování jediného společníka?) - pravidla pro rozhodování a soudní přezkum platnosti usnesení dalších orgánů společnosti (včetně praktických dopadů rozlišení, zda více jednatelů v SRO tvoří kolektivní orgán, či nikoliv) - přetrvávající nejasnosti týkající se monistické struktury AS (kolik statutárních ředitelů, limity působnosti správní rady ve vztahu k záležitostem – běžného –


... Zpět ke kurzu  -> Akciová společnost a s.r.o. na sklonku prvních pěti let účinnosti ZOK



Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

Pořádáme odborné kurzy, školení , semináře v oblasti: obchodní, procesní, trestní, evropské, pracovní a správní právo, účetnictví, daně, clo, životní prostředí. Certifikované a akreditované vzdělávání dospělých, příslušné odborné tituly, publikace.

Na vyžádání vystavíme účastníkovi potvrzení o účasti na semináři.


Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Blender – úvod do 3D v květnu 2024 - Praha
^